Jak si usnadnit zdravé vaření dlouhodobě?
Vítejte u třetího a posledního videa minikurzu.
Dnes vám chci ukázat, jak si usnadňuju zdravé vaření během týdne i dlouhodobě.
Pokud raději čtete, tak tady je text:
Vítejte u třetího a posledního videa minikurzu.
Dnes vám chci ukázat, jak si usnadňuju zdravé vaření během týdne i dlouhodobě.
Nejsem typ, který by si dokázal dlouhodobě plánovat, co přesně vařit a jaká jídla připravit – a myslím si, že to ani není potřeba.
Mně funguje úplně jiný přístup.
Nemám žádný striktní plán, ale zato pravidelně doplňuju čerstvé a základní suroviny.
Takové, jaké najdete i v bonusu Průvodce zdravou spíží, který jsem pro vás připravila.
A z těchto surovin pak vařím podle nálady, chuti a situace.
V lednici mám vždycky dostatek čerstvé zeleniny, valitní vejce, maso a ryby.
Ve špíži ovesné vločky, několik druhů rýže, bezlepkové těstoviny. a spoustu luštěnin.
Doma mám vždy po ruce i suroviny na sladké – rýžový sirup, datlový sirup, kokosový cukr a kvalitní med.
Pak už jen připravuju jednoduchá jídla z toho, co mám – a díky tomu nejsem ve stresu. Vezmu to, co je zrovna po ruce, a připravím z toho výživné jídlo, často velmi rychle.
A víte co?
Když se vám zrovna nechce vařit, ale máte doma základní suroviny, všechno jde mnohem snadněji.
Nemusíte nic složitě vymýšlet – jen kombinujete.
A přesně o tom je i přístup, který popisuju ve své kuchařce.
Vím, že největší problém není samotné vaření, ale právě nedostatek inspirace.
To je ten blok, který nás často zastaví – a právě proto jsem vytvořila kuchařku, která obsahuje:
60 receptů bez lepku, mléka a cukru
jídla, která opravdu vařím doma
spoustu praktických tipů, jak si zdravé vaření zjednodušit
Kuchařky mám fyzicky skladem
a právě pro vás, účastníky tohoto kurzu, ji nabízím za zvýhodněnou cenu.
Všechny informace najdete hned pod videem.Děkuju, že jste šli se mnou celým kurzem.
Doufám, že vám pomohl zjistit, že zdravé vaření není o dokonalosti nebo složitých plánech,
ale o tom, že máme doma dobrý základ –
a že se nebojíme vařit jednoduše, srdcem a pro radost.
Přeju vám, ať vás to v kuchyni baví –
a ať si zdravé jídlo opravdu užíváte.