Broskvový koláč s drobenkou
Čas přípravy do 30 minut + pečení
Bonusový recept z mojí kuchařky Chutně bez lepku, mléka a cukru. Miluju kombinaci hořkého kakaa a malin a jem si jistá, že vám bude také chutnat
Níže najdete celý recept v pohodlném formátu PDF. Stáhněte si ho a vytiskněte
Víc o mojí kuchařce Chutně bez lepku, mléka a cukru najdete zde >>>
Přísady:
(na 12 muffinů)
- · 85 g mandlové mouky
- · 45 g kokosového cukru
- · 80 g hladké pohankové mouky
- · 30 g hladké rýžové mouky
- · 25 g neslazeného kakaa (3 plné lžíce)
- · 10 g kukuřičného škrobu (1 vrchovatá lžíce)
- · 1 zarovnaná lžička prášku do pečiva
- · 30 g kokosového oleje (4 zarovnané lžíce)
- · 1 menší jablko – nastrouhané nahrubo
- · 150 ml rýžového mléka
- · 125 g čerstvých malin
Postup:
- Předehřejte troubu na 180 °
- Rozmixujte mandle s kokosovým cukrem. Pokud máte mandlovou mouku, tak rozmixujte jen kokosový cukr, aby byl hladký jako cukr moučka. Dejte stranou.
- Smíchejte nastrouhané (může být i nahrubo rozmixované) jablko, kokosový olej a rýžové mléko.
- Poté přidejte všechny suché ingredience (Mandlovou mouku s kokosovým cukrem, pohankovou mouku, rýžovou mouku, kakao, kukuřičný škrob a prášek do pečiva). Vypracujte řídké těsto, které nedrží tvar a opatrně do něj vmíchejte omyté maliny.
- Naplňte připravené silikonové košíčky do 2/3 a dejte do předehřáté trouby na 45 minut.
Chcete si recept vytisknout?
Vyzkoušejte další recepty 🙂
Do této členské sekce nemáte přístup
Makovec s citrónovou polevou
Do této členské sekce nemáte přístup
Kakaové sušenky OK
Do této členské sekce nemáte přístup
Malinovo-kokosová panna cotta OK
Do této členské sekce nemáte přístup
Kakaové muffiny s malinami OK
Do této členské sekce nemáte přístup
Klasický piškot OK
Do této členské sekce nemáte přístup
Kakaový piškot OK
Do této členské sekce nemáte přístup