Hledáte jednoduchý způsob, jak připravit brambory tak, aby byly dokonale křupavé? Vyzkoušejte tento snadný recept na brambory v horkovzdušné fritéze!
Stačí pár základních ingrediencí a během chvilky máte na stole perfektní přílohu ke každému jídlu. 😊 Tento recept se hodí jak k obědu, tak k večeři.
Nevadí! Brabory jsou skvělé i pokud je upečete v klasické troubě, jen je potřeba upravit čas – rozhodně ho bude potřeba o něco víc, než během přípravy v horkovzdušné fritéze.
Tipy na variace:
Tento recept je nejen jednoduchý, ale také variabilní!
Vyzkoušejte místo klasických brambor batáty, mrkev nebo mladé brambory s červenou slupkou.
Křupavá zelenina výborně doplní téměř jakékoli hlavní jídlo. A nejlepší na tom je, že ji připravíte během pár minut!
Další skvělé tipy k přípravě zeleniny v horkovzdušné fritéze najdete tady >>>
Dobrou chuť!
Maria
PS: Chcete vyzkoušet nějaký nový recept a překvapit své blízké?
V mojí kuchařce jich najdete hned 60. Od snídaně až po večeři a všechny přirozeně bez lepku, mléka a cukru. Víc o kuchařce >>>