Skvělá křupavá cizrna, která je dokonalá třeba na salát.
Moje oblíbená kombinace je s avokádem, ořechy a sušenými rajčaty ale fantazii se meze nekladou a klidně ji můžete použít třeba k pečené zelenině, poké nebo jako součást přílohy k masu.
Je to také jednoduchý způsob, jak doplnit bílkoviny k různým zeleninovým jídlům.
Já miluju cizrnu, je to asi moje nejoblíbenější luštěnina, kterou používám opravdu často. Pokud ji máte také rádi, vyzkoušejte i další cizrnové recepty – například indickou cizrnu s datlovými rajčátky nebo cizrnovo-batátové curry.
Příprava je opravdu snadná a pokud nepočítám čas na pečení, zabere vám skutečně minimum času. Samozřejmě můžete použít zakoupenou, již uvařenou cizrnu.
Budete potřebovat:
Postup:
Máte raději video recept? Klikněte na krátké video níže:
Chcete víc inspirace na zdravé recepty přirozeně bez lepku, mléka a cukru? Moje nejoblíbenější recepty pro celou rodinu jsem sepsala do této kuchařky >>>.