Aneb takový trošku jiný způsob, jak si vychutnat broskve nebo nektarinky. 🙂
Miluju broskve. Jako jediný jejich nedostatek vnímám to, že na ně čekám celý rok a pak je jich najednou strašně moc a doslova se jich přejídám. No a pak zase dlouho nic… 🙂
Jestli patříte mezi milovníky arašídového másla a všeho z něj (stejně jako já), tak vás tato kombinace s dobře zralými broskvemi a hořkou čokoládou nemůže zklamat – je to lahůdka.
U nás doma ale oceňuji arašídové máslo bohužel jen já. Děti zatím vůbec, dokonce nad ním ohrnují nos. Takže zatím jediný recept s arašídovým máslem, který jim celkem chutná je domácí banánovo-arašídová zmrzka.
Nevadí.. tuhle svačinku si připravuji pro sebe a moje kamarádky, které to ocení rozhodně víc než oni. 🙂
Jinak spotřebu broskví, tedy když je jejich sezóna, máme opravdu velkou. Miluju je třeba ve zdravé krémové zmrzlině (e-book s recepty na zdravé domácí zmrzky najdete zde), v domácí marmeládě anebo v této neobvyklé kombinaci s hořkou čokoládou a arašídovým máslem.
Příprava je velmi jednoduchá, jediné, co vám zabere pár minut času, je poleva z arašídového másla.
To je všechno 🙂
Dobrou chuť!
Povedl se vám recept? Dejte mi vědět – udělá mi to radost.
Maria
Chcete připravit něco dobrého a zdravého ke kávě?
Stáhněte si zdarma eBook 5 ořechových pochoutek nejen pro děti. Najdete v něm recepty na zdravé svačinky pro děti i dospělé. Všechny samozřejme bez lepku, mléka a cukru:)