Aneb takový trošku jiný způsob, jak si vychutnat broskve nebo nektarinky. 🙂
Broskve jsou úžasné, a to nejen svým složením a zdravotním přínosem. Jako jediný jejich nedostatek vnímám to, že na ně čekám celý rok a pak je jich najednou strašně moc a doslova se jich přejídám. No a pak zase dlouho nic… 🙂
Tedy jestli patříte mezi opravdové milovníky arašídového másla a všeho z něj (stejně jako já).
U nás doma oceňuji arašídové máslo bohužel jen já. Moji tři drazí Italové vůbec nechápou smysl arašídového másla, a dokonce nad ním občas ohrnují nos. Takže tuhle svačinku si připravuji pro sebe a moje kamarádky, které to ocení rozhodně víc než oni.
Ale i bez arašídového másla máme doma opravdu velkou spotřebu broskví, tedy když je jejich sezóna a jsou správně zralé. To se jich můžeme doslova ujíst.
Ty, které uchráním, jsou pak úžasné v domácí krémové zmrzlině (e-book s recepty na zdravé domácí zmrzky najdete zde), v domácí marmeládě anebo v této neobvyklé kombinaci s hořkou čokoládou a arašídovým máslem.
Příprava je velmi jednoduchá, jediné, co vám zabere pár minut času, je poleva z arašídového másla.
jednoduchá poleva kterou můžete využít na více způsobů
To je všechno 🙂
Dobrou chuť!
Povedl se vám recept? Dejte mi vědět – udělá mi to radost.
Maria
Chcete připravit něco dobrého a zdravého ke kávě?
Stáhněte si zdarma eBook 5 ořechových pochoutek nejen pro děti. Najdete v něm recepty na zdravé svačinky pro děti i dospělé. Všechny samozřejme bez lepku, mléka a cukru:)