Kdo by neměl rád talíř dobrých těstovin s pořádnou omáčkou? 🍝
Tahle domácí verze ragú je jednoduchá, voňavá a vychutnáš si ji nejen se špagetami, ale třeba i jako základ na lasagne.
Pokud ji máš v zásobě, tak se s ní dá skvěle zachránit rychlá večeře pro nečekanou návštěvu nebo při pozdním návratu domů.
Pokud chceš výraznější chuť omáčky, přidejte 50–100 g mletého vepřového masa. Jen počítej s tím, že budeš potřebovat o něco více rajského protlaku.
Po vychladnutí ulož do lednice a spotřebuj do 3 dnů, nebo omáčku rozděl na porce a zamraz.
Přeji dobrou chuť! 🙂
👉 Chceš vyzkoušet nějaký nový recept a překvapit své blízké?
V mojí nové kuchařce jich najdeš hned 60 – od snídaně až po večeři, a všechny přirozeně bez lepku, mléka a cukru.
Víc o kuchařce >>>