Skvělé, lehké a křupavé. Přirozeně bezlepkové vafle z kaštanové mouky určitě vyzkoušejte.
Vafle se v posledních měsících staly naší oblíbenou víkendovou snídaní.
Dříve jsem připravovala spíš různé druhy palačinek, ale od té doby, co jsem objevila pohodlnost vaflovače, tak vafle dělám o něco častěji.
Existuje spoustu způsobů, jak je připravit, já je většinou připravuji ze směsi přirozeně bezlepkových mouk: teffové, rýžové nebo pohankové. A poslední dobou je moc ráda připravuji i s kaštanovou moukou.
Milujete zdravé sladké snídaně a chcete vyzkoušet něco nového? Podívejte se na moji kuchařku “Chutně bez lepku, mléka a cukru“ – uvnitř najdete recept na skvělé vanilkové lívance nebo banánové palačinky.
Jeden můj tip, který využijete jak pro přípravu vaflí, tak pro různé druhy palačinek: Jednoduše přidejte malé množství kokosového oleje přímo do těsta. Tento krok vám přinese hned 2 výhody:
Tady je recept na vafle s kaštanovou moukou:
Budete potřebovat: (na 4 porce)
Povedl se vám recept? Dejte mi vědět, udělá mi to radost. 🙂
Maria
PS: Naše nejoblíbenější recepty,se kterými bude příprava zdravého jídla pro celou rodinu hračkou, najdete zde >>>. Všechny jsou přirozeně bez lepku, mléka a cukru