Jednoduchý koláč, který jsem trošku upravila do halloweenské podoby. Ale jinak ho můžete připravit kdykoliv během roku.
Původě jsem ho chtěla připravit s pomerančovou marmeládou ale nesehnala jsem takovou bez cukru, ale s broskvovou je také skvělý. A protože bude Halloween,tak jsem ho vylepšila pavučinou z hořké čokolády a pavoukami, které jsem připravila ze stejného těsta jako základ koláče.
Připravujete rádi různé Halloweenské strašidelné sladkosti? Vyzkoušejte i tyto mandlové sušenky nebo domácí skoro-marcipán, který se dá perfektně využít k tvarování různých figurek, pavouků apod.
K přípravě kakaového koláře budete potřebovat:
Postup:
Povedl se vám recept? Dejte mi vědět, udělá mi to radost:-)
PS: Chcete víc inspirace, jak vařit přirozeně bez lepku, mléka a cukru? Mrkněte na mojí kuchařku, ve které najdete přes 60 receptů od snídaně až po večeři. Najdete jí zde >>>