
Jednoduchý, elegantní a hotový za pár minut
Tatarák z tuňáka je jedna z mých nejoblíbenějších pochoutek pro slavnostnější chvíle.
Je hotový během chvilky, chutná skoro každému a vždycky s ním mile překvapíš.
Aspoň u nás tenhle recept nikdy nezklamal.

Tuňákový tatarák můžeš servírovat na několik způsobů:
v malých mističkách jako předkrm pro jednotlivé hosty, nebo ho „namačkat“ do větší formy, nechat pár hodin v lednici a pak vyklopit na talíř, aby si každý mohl nabrat podle chuti.
Můj nejoblíbenější způsob je ale v křehkých lístcích čekanky.
Vypadá to elegantně, je to praktické – a ani nepotřebuješ příbor.
Na jakékoliv oslavě se krásně vyjímá, klidně i vedle klasických jednohubek.
Tento tatarák nejen skvěle chutná, ale i krásně vypadá, takže se vždy stane ozdobou stolu.
Pokud chceš vyzkoušet i lososový tatarák, najdeš recept tady >>>

(na 1 velkou mísu – cca 16 porcí)



Elegantní, svěží a plné chuti.
Ideální recept na oslavy, Silvestra nebo prostě večer, kdy chceš něco výjimečného, ale jednoduchého.

Doufám, že ti bude chutnat!
Napiš mi do komentáře, jak se ti povedl – udělá mi to radost.
Maria
PS: Chceš víc inspirace na jednoduché, ale zdravé recepty?
V mojí kuchařce Chutně bez lepku, mléka a cukru najdeš víc než 60 receptů:
od snídaní až po večeře, všechny přirozeně bez lepku, mléka i cukru.