Tuňákový tatarák je jeden z mých oblíbených předkrmů na slavnostnější příležitosti. Chutná skoro každému, je hotový za chvilku a opravdu mile s ním překvapíte.
Aspoň já jsem s ním zatím měla vždy úspěch. 🙂
Nejraději ho podávám v křupavých lístkách čekanky, tak k němu nepotřebujete příbor ani chleba. A třeba na Silvestra je skvělým doplněním klasických jenohubek.
Samozřejmě ho můžete dát i do malých mističek nebo “namačkat“ do jedné větší, nechat trochu vychladnout a vyklopit na talíř a každý, ať si nabere.
Já má nejraději tu čekanku, vypadá to v tom moc hezky:
Na 1 velkou mísu (asi 16 kousků) budete potřebovat:
Postup:
To je všechno.
Doufám, že vám bude chutnat a těším se u dalšího receptu!
Maria
PS: Chcete víc inspirace na zdravé recepty přirozeně bez lepku mléka a cukru? Mrkněte na mojí kuchařku – je jich tam víc než 60.:-)